Tuincentrum

In het hart van Texel, de plaats Den Burg, ligt het vertrouwde Tuincentrum van der Werve. Met een uitgebreid assortiment, onder andere bestaande uit kamer- en buitenplanten, bomen, heesters, tuinaccessoires en nog veel meer. Allemaal om uw huis en tuin gewoon net even iets gezelliger te maken.

Advies

Door onze al ruim 25 jaar lange ervaring op het eiland zijn wij in staat om u een advies te geven wat perfect aansluit bij uw unieke wensen. Onze medewerkers helpen u graag bij het realiseren van uw ideeën.

Door onze jarenlange ervaring op het eiland weten we ook precies welke planten op het eiland floreren en welke het eilandklimaat niet zo prettig vinden. Hierdoor kunnen u goed adviseren welke planten er op ons mooie eiland floreren.

De reden dat enkele planten het op Texel niet zo goed doen komt voornamelijk door het zilte eilandklimaat. Dit houdt in een vaak krachtige wind en verwoestend zoutgehalte in de lucht, waar veel planten gewoon niet tegenkunnen.

Wij bieden echter over een groot assortiment aan planten welke wel goed tegen het klimaat kunnen. Ook daarom is het bij ons altijd slim om advies te vragen aan onze medewerkers. Deze weten precies welke planten het wel goed doen op het eiland.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Deze kunnen wij waarborgen, omdat wij zelf alle planten inkopen en met uiterste zorg transporteren. Tijdens het inkopen kiezen we alleen de beste exemplaren, om er zo voor te zorgen dat u alleen de beste planten heeft, voor een zo laag mogelijke prijs.

Dit gebeurt minstens één keer per week. Ook grote partijen voor particulieren of bedrijven zijn geen enkel probleem en kunt u gewoon bij ons bestellen. Dit kan zowel bij het tuincentrum als per telefoon of mail ons.

Als u eens tijd heeft en op Texel bent, moet u gewoon eens langskomen en rondkijken in ons mooie tuincentrum op Bernhardlaan 206!