Hoveniersbedrijf

Al ruim 20 jaar houdt het hoveniersbedrijf zich bezig met tuinontwerp, aanleg en onderhoud, zowel voor particulieren als bedrijven. Zo onderhouden we bijvoorbeeld veel tuinen op onder andere vakantieparken, om er zo voor te zorgen dat de tuin er het gehele jaar door verzorgd uitziet. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld op het tuincentrum of door te mailen.

Ontwerp

Alles begint met een goed ontwerp. Indien u een tuin aan wilt leggen of veranderen is het zeer verstandig om eerst even een schets of een ontwerp te maken van uw idee. Een bouwtekening van het huis met de erfgrenzen is een makkelijke start. U kunt deze kopiëren en gemakkelijk de functionele dingen intekenen. Denk bijvoorbeeld aan looproutes, parkeerplaats, plaats voor de container en een terras.

Lees meer over tuinontwerp…

Aanleg

Ook voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Hoveniersbedrijf van der Werve is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, of het renovatie betreft, of nieuwe aanleg van een ontwerp dat door u of ons ontwikkeld is. Hieronder valt het bestraten, het plaatsen van schuttingen, het leggen van gras en plantenwerk.

Lees meer over tuinaanleg…

Onderhoud

Allerlaatst is natuurlijk onderhoud. Of het nu een bestaande tuin is of een net nieuw aangelegde of gerenoveerde tuin, iedere tuin moet goed onderhouden worden om er ervoor te zorgen dat deze in goede conditie blijft.

Lees meer over tuinonderhoud…

Materieel

Om zowel het aanleg als onderhoud zo vakkundig mogelijk uit te voeren, beschikken wij over veel eigen materieel, waaronder een minigraver, shovel, trekker met kiepwagen, houtversnipperaar, diverse maaiers. Daarnaast maken we gebruik van bestelbusjes met grote aanhangers. Zo hebben wij te allen tijde alle benodigde gereedschappen tot onze beschikking. Hiernaast kunnen wij met behulp van deze aanhangers al het tuinafval netjes afvoeren.